אגף שיווק ותקשורת | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

אגף שיווק ותקשורת

אגף שיווק ותקשורת באוניברסיטה העברית, הכולל את מחלקת הדוברות, ממונה על הקשר עם כלי התקשורת בישראל ובעולם. האגף עוסק בדברור שוטף של אירועים ופעילויות באוניברסיטה, מוציא הודעות לעיתונות, יוזם כתבות על נושאים ועל אישים הקשורים באוניברסיטה ומגיב לבקשות של עיתונאים. בנוסף, האגף אחראי על הפקת לוח האירועים של האוניברסיטה, הפקה של יומנים וייזום אירועים לקהל הרחב. אנשי האגף אחראים גם על פרסום בכלי התקשורת, כולל פרסום מודעות בעיתונות וכן על תפעול שוטף של אתר האוניברסיטה ופעילות במדיה החברתית.

זאת ועוד, האגף אחראי על שיווק האוניברסיטה לסטודנטים פוטנציאליים ולקהל הרחב. האגף פועל להגדלת מספר הסטודנטים הנרשמים בכל שנה לאוניברסיטה וכן לחשיפת פעילות האוניברסיטה לכלל האוכלוסייה בארץ, בין השאר על ידי הנגשת מחקרי האוניברסיטה לקהל הרחב.

ליצירת קשר:

דוברות:  pr@huji.ac.il או בטלפון: 02-5882812

כללי: 02-5882811

צוות האגף:

עפרה אש, ראש אגף שיווק ותקשורת ודוברת האוניברסיטה, נייד 054-8820425
אוסי גולדר, עוזרת ראש אגף שיווק ותקשורת.
אלון סין משה , ראש תחום תקשורת ארצית, נייד 050-8270321
מור תם, ע' דוברת תקשורת ארצית, נייד 0546872252