תרבות ופנאי | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

תרבות ופנאי

ארבעת הקמפוסים של האוניברסיטה העברית מציעים מגוון של אירועי חברה ותרבות, אמנות ורוח. סטודנטים יכולים להשתתף בהרצאות ובסמינרים המגרים את הדמיון ובמבחר פעילויות חברתיות ותרבותיות, בספורט מרענן ובבילוי בשעות הפנאי. מחוץ לכיתת הלימוד יש דברים רבים לעשות, החל בקונצרט צהרי יום ב' של החוג למוסיקולוגיה ועד לגן הבוטני בהר הצופים, והזדמנויות רבות לסטודנטים ישראלים ובין-לאומיים להכיר זה את זה. מידע על הרצאות וכינוסים, קונצרטים ותערוכות אפשר למצוא בלוח האירועים של האוניברסיטה העברית. אירועים רבים פתוחים גם לציבור הרחב. אגודת הסטודנטים והלל מארגנים אירועים רבים לאורך כל השנה.

מחוץ לקמפוס, ירושלים היא עיר משגשגת ובירה מודרנית, עתירה בגלריות אמנות ובמוזיאונים, תאטרָאות ואולמות קונצרטים, מסעדות ובתי קפה, פאבים ומועדוני ריקוד. במהלך השנה, העיר מארחת פסטיבלים ותערוכות, כינוסים בין-לאומיים ותחרויות ספורט. אטרקציות פופולריות, כמו מוזיאון ישראל ומגדל דוד, מביאות לכלל שלמות את הסיור בשכונותיה השונות של העיר על מגוון המסעדות שלה ממיטב המטבחים העולם. דפי האירועים והתיירות של עיריית ירושלים ואתר ירושלים ברשת מציעים שפע של מידע על הפעילויות בעיר.

לוח האירועים של האוניברסיטה העברית

תרבות ופנאי